Статьи

Высшее образование в Чехии.

Для тех, кого интересуют скидки!!!

Навчання в Австралії

Чому варто навчатися в Австралії

Вступ до вузів Канади

Вступ до вузів Канади Вступ до вузів Канади Багато студентів країн СНД обирають вузи Канади для одержання якісної та сучасної освіти. Це й диплом канадського зразка, який визнається роботодавцями в усьому світі, і можливість опанувати одну із затребуваних професій, щоб згодом стати високооплачуваним фахівцем, а також прекрасна можливість одержати цінний досвід роботи під час стажування.

Обучение логистике в Германии — логичный выбор

Согласно исследованию Индекса эффективности логистики (LPI), в 2014 году первое место в мире по эффективности логистики вновь заняла Германия, еще раз подтвердив свое лидирующее положение. А получить образование в сфере логистики, обучаясь у абсолютных лидеров отрасли, — это не только логичный, но и весьма дальновидный выбор.

Вартість навчання у вузах Німеччини

Вартість навчання у вузах Німеччини Вартість навчання у вузах Німеччини Отримання освіти в Німеччині викликає великий інтерес у багатьох студентів з усього світу. Перш за все, німецька освіта - висока якість з часткою відомого німецького педантизму, кваліфікований і сильний викладацький склад, а також деякою мірою надання студентам академічної свободи. Німеччина - це великий потенціал і економічний двигун Європи. Тут щорічно реєструється велика кількість патентів міжнародного значення.

Infostudy - образование и обучение за рубежом, языковые курсы за границей , среднее и высшее образование за рубежом, учеба за рубежом.
Канада Ричмонд Хилл, 74 Мадисон аве. Тел.: 1(647)338-22-61
Украина Киев, 01030 ул. Пушкинская 9А, офис №5. Тел.: (044)222-51-37