Статьи

Навчання в Чехії англійською мовою

образование в Чехии образование в Чехии Дипломи чеських вузів визнаються і високо цінуються роботодавцями найбільш розвинених країн Європи, а також США, Азії та ін. Таку рекомендацію чеські вищі навчальні заклади отримали завдяки гармонійному поєднанню багатовікових традицій і сучасному підходу у викладанні актуальних на сьогоднішній день спеціальностей.

Вартість навчання у вузах США

освіта у США освіта у США Освітня система в США славиться своїм високим рівнем і якістю в усьому світі, у зв’язку з чим навчання відрізняється престижністю та дорожнечею певною мірою. Сама країна являє собою потужну культову державу, у якій зосереджена велика кількість цивілізованих великих міст і неймовірно мальовнича природа. Вступивши на освітню програму в один із вузів у США, студент одержує унікальну можливість побувати у Нью-Йорку або Лос-Анджелесі, Маямі або Лас-Вегасі. А також відвідати Гранд-Каньйон, Долину Смерті, шикарні пляжі Флориди та багато чого іншого не менш захоплюючого.

Навчання у вузах Німеччини

Навчання у вузах Німеччини Навчання у вузах Німеччини Німецька освіта приваблює багатьох студентів високими стандартами та відмінною якістю. В основі системи освіти лежить універсальний та ефективний підхід подання інформації, за якою теоретичним і практичним заняттям приділяється однаково велика увага. Завдяки цьому випускники вузів Німеччини після закінчення навчання найкраще підготовлені до роботи та життя в цілому.

Поступление в вузы в Канаде

Многие студенты стран СНГ выбирают вузы Канады для получения качественного и современного образования. Это и диплом канадского образца, который признается работодателями во всем мире, и возможность обучиться одной из востребованных профессий, чтобы впоследствии стать высокооплачиваемым специалистом, а также прекрасная возможность получить ценный опыт работы во время стажировки.

Туристический менеджмент в Греции моими глазами

Представитель компании «Инфостади» посетила The Swiss Business School for Hotel and Tourism Management Education ALPINE CENTER (Афины, Греция).

Infostudy - образование и обучение за рубежом, языковые курсы за границей , среднее и высшее образование за рубежом, учеба за рубежом.
Канада Ричмонд Хилл, 74 Мадисон аве. Тел.: 1(647)338-22-61
Украина Киев, 01030 ул. Пушкинская 9А, офис №5. Тел.: (044)222-51-37