Статьи

Програма навчання чеської мови для вступу до чеських університетів

Вступ до вузів Чехії є цілком посильним завданням для іноземних студентів. Для того щоб вступити до чеського державного вузу, необхідне володіння чеською мовою на рівні вище середнього, знання профільних предметів і дотримання певних процедур вступу і оформлення документів.

Навчання у Великій Британії: престижно і якісно

Вища освіта (Higher Education),Програма Foundation,Мовні курси на літо. Великий вибір программ освіти у Лондоні та по всій Британії.

«Весь покрытый зеленью»: образование в Новой Зеландии

Ведущие кинокомпании мира давно приняли пейзажи этой страны в качестве эталона для съемок сказочных фильмов. Да это и неудивительно: чарующее сочетание гор, лесов, озер и фьордов ежегодно приманивает к себе многочисленных эко-туристов. Далекая и прекрасная Новая Зеландия — страна удивительных природных красот, а также высочайшего уровня жизни и образования.

Чому варто навчатися у Новій Зеландії

Доступна англомовна освіта. Завдяки низькому курсу новозеландського долара стало вигідним вкладати гроші в якісну англомовну освіту, яку надає «Британія південних морів».

Освіта у США: диплом країни необмежених можливостей

Америка може похвалитися декількома тисячами коледжів. Є коледжі з дворічним навчанням та з чотирирічним навчанням, а є й такі, у яких присутні різні типи програм.

USA
Infostudy - образование и обучение за рубежом, языковые курсы за границей , среднее и высшее образование за рубежом, учеба за рубежом.
Канада Ричмонд Хилл, 74 Мадисон аве. Тел.: 1(647)338-22-61
Украина Киев, 01030 ул. Пушкинская 9А, офис №5. Тел.: (044)222-51-37